Pojedine forumske sekcije su sakrivene od pogleda gostiju, pogledaj ih odmah, jednostavnim klikom na registraciju...      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - > > > Registracija   

Autor Tema: Treće oko  (Posjeta: 1836 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zyon

 • Level 1
 • *
 • Aktivnost:0%
 • [-] Reputacija: 0 [+]
Treće oko
« : Srijeda 27.11.13 ; 17:27 »
Dakle ako ste čuli za astral, paranormalu, telepatiju, telekinezu ili slično, vjerojatno ste čuli i za njihov izvor: treće oko.
Treće oko je poznati naziv za šestu čakru u ljudskome tijelu, nalazi se u predjelu čela, u Kineskim ga znanostima zovu Ajna.
Ovo pišem onako iz glave, pa se ne mogu sjetiti, a možda i nešto malo pogriješim, pa ako negdje fulnem možete me ispraviti.
Dakle tzv. Treće oko ili kako smo već rekli šesta čakra Ajna je jedna od 7 glavnih čakri u ljudskome tijelu. Čakre su vrtlozi chi energije u našemu tijelu. Chi je energija koja u našemu tijelu teče po neki kažu meridijanima, makar to nije sigurno. Dakle chi energija je energija u našemu tijelu koja vrši vrlo puno funkcija, te je ti vrtlozi - čakre pomažu pokretati. Da ne duljim, kasnije ću pisati o tome, svaki od tih vrtloga ima neku svoju namjenu, boju i element.

Treće oko dakle nije oko koje se ugradi u tijelo. To je vrtlog energije koji se nalazi na čelu, izbeđu očiju. Ono je kod većine ljudi zatvoreno, tj. Ne za chi nego za paranormalu. Zato se zove oko, jer se lako opisuje kada je zatvoreno, otvoreno i slično.

Preporuča se da se ne otvara nasilno, na brzinu jer može ostaviti psihičke i fizičke posljedice. Ne može se kako bi rekli otvoriti pajserom :D ali ako ga pokušavate otvoriti neojte žuriti i siliti.

To je središte paranormale koje naše tijelo proizvodi, i koje znanstvenici već dugo pokušavaju, bezuspješno dokazati ili osporiti. Ono "proizvodi" paranormalne pojave kao telepatiju (čitanje misli, mišlju govorenje drugome što da misli, radi...), telekinezu (pomicanje stvari umom), vidovitost (vidoviti ili proračunski snovi, vidovitost... Svima se barem jednom dogodilo), teleportaciju (nestajanje i ponovno stvaranje) te naravno vid drugih dimenzija ili što već, o čemu ću pisati u nastavku.

Dakle taj vid je mogućnost viđenja tuđe aure, viđenje duhova u drugim dimenzijama, ali samo povremeno dok je oko otvoreno, te odlazak u astral.

Ispaljotka.net

Treće oko
« : Srijeda 27.11.13 ; 17:27 »Offline The Boss

 • Administrator
 • ********
 • Aktivnost:0%
 • [-] Reputacija: 7 [+]
Odg: Treće oko
« Odgovori #1 : Srijeda 27.11.13 ; 19:21 »
Čitao o tome davno, drago mi je da tu ima još ljubitelja paranormalnog...

Da li si kad doživio možda astralnu projekciju? Imaš neku nadnaravnu moć?  :smile:

Svima nam se dogodilo da nam se dogodi ono što smo predvidjeli... meni se u jedno vrijeme događao splet pozitivnih događaja, no imao sam osjećaj kao da sam to već negdje proživio, kao da se gledam onako u reprizi... već znam što moram uraditi, što će mi se dogoditi... jednostavno znaš što da radiš i kako će se stvari odvijat...

Zvući i izgleda pomalo jezivo kad promisliš na to, no ugodan je osjećaj... :hehe:

Offline Zyon

 • Level 1
 • *
 • Aktivnost:0%
 • [-] Reputacija: 0 [+]
Odg: Treće oko
« Odgovori #2 : Srijeda 27.11.13 ; 20:14 »
Astralnu projekciju sam pokušavao tjednima i to puno metoda, samo par puta došao do vibracija, ali uvijek me nešto omete, sada ima tema o astralu, pa da ne duljim, mozak ne želi da astralno tijelo izađe iz fizičkoga i spriječava ga. Doživio sam astralnu projekciju jednom svjesno, malo više ću napisati u temi o astralnoj projekciji, ostalo sam doživljavao te snove, kada mi se krene događati nešto kao iz sna, tek tada se sjetim toga, i sjećam se svakoga posebnoga detalja, i opet napravim isto koliko god da se pokušavam oduprijeti, jer mislim dali je moguće napraviti nešto što se neće dogoditi :D

Inače čitam o tome, par puta mi se učinilo da vidim neke sjene, nečega što ne postoji, kao duha... Osjećaj je vrlo čudan i strašan, a onda to nestane... Vjerojatno to zbog straha od nepoznatog (od entiteta) sam umislim, ali čovjek može sam stvoriti duha, dati ću ti članak o tome, ako nađem. Inače ništa neobično.

Dogodilo mi se par puta da negdje ostavim neku stvar, i 100% (!!!) sam siguran da je tamo, kada? Što? Nema je, prerujem cijelu kuću, nema, opet, nema, i kasnije ju skroz slučajno nađem na mjestu na kojemu sam siguran 100% da je nisam stavio, ali svima se to događa također, telepatija, to se ponekada pripisuje i "kućnim duhovima", ali nije ništa strašto, i nije (bar mislim i nadam se) došlo od mene :)

Tako da osim jedne svjesne astralne projekcije, ništa neobično.

Ispaljotka.net

Odg: Treće oko
« Odgovori #2 : Srijeda 27.11.13 ; 20:14 » 

Stranica je generirana za 0.159 sekundi uz 30 upita.