Lijepi pozdrav, lijepe dame!
Zovem se Barba Branko i ovim putem tražim družicu. Naglašavam družicu, a ne kućnu pomoćnici, ili ne daj Bože sluškinju, a još manje ženskicu da mi pere moje usrane gaće. To znam i sam.
Nedavno sam pročitao u novinama da su se roditelji sadašnjeg pape pronašli preko oglasa u novinama. Moja pokojna supruga i ja smo se također upoznali preko novima. Živjeli smo u sretnom braku 39 godina. Nikad je nisam slagao i nikad je nisam prevario.
Rođen sam 20.12.1935 godine, od majke Mađarice i oca Srbina iz Hercegovine. U skladu sa motom: „Matora komunjara“ ja sam po uvjerenju agnostik i smatram sve religije svijeta ispravnim, sve dotle dok se provode u izvornom obliku. Komunizam je u izvornom obliku također bio dobar, samo su ga zli ljudi izvitoperili do neprepoznatljivosti i nepodnošljivosti. Ali, kako reče drug Roko: „Neću politiku u svoju butigu.“
Volio bih, da moja družica bude intelektualka, elegantna i njegovana. Da ima do 60 godina, da ne puši i da nema obveza. Mislim ono djeca unuci, baka servis i sl.
Šta za mene znači riječ družica? Sama riječ kaže: simpatična ženskica sa kojom bih se volio družiti, razgovarati, šetati, dogovarati se o svakodnevnim aktivnostima, sa naglaskom na DOGOVARATI. Dogovoriti se šta ćemo jesti taj dan i tko će kuhati. Šta ćemo gledati na telki (mrzim nogomet).
Lijepo molim kratak CV na PM, zajedno sa e-mail adresom. Na Yahoo, Gmail i slične ne odgovaram.