Pojedine forumske sekcije su sakrivene od pogleda gostiju, pogledaj ih odmah, jednostavnim klikom na registraciju...      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - > > > Registracija   

Autor Tema: Zaljubivost zbog nedostatka seksa  (Posjeta: 288 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline The Boss

  • Administrator
  • ********
  • Aktivnost:0%
  • [-] Reputacija: 7 [+]
Zaljubivost zbog nedostatka seksa
« : Utorak 17.04.12 ; 21:33 »


Ponekad u veze stupamo samo zbog nedostatka seksualnih odnosa, a da tog nismo ni svijesni. Naše istraživanje forumaša koje je obuhvatilo osobe od 18 do 30 godina je potvrdilo ovu činjenicu. Od nedostatka seksualnih odnosa prevlada seksualna želja za tom osobom gdje većina pomisli da je to zaljubljenost, iako je to samo čista fizička potreba za seksom. Hormoni vam podivljaju i budete slijepi zbog toga, no nakon zadovoljavanja seksualne potrebe s tom osobom odjednom otvoriš oči i vidiš da ta osoba uopće nije tvoja srodna duša. Tu nastaje još veći problem, kako se izvući iz tog?

Najveći razlog zbog čega dolazi do zaljubivosti u slučaju nedostatka seksa je upravo - nedostatak seksa! Da bi izbjegli tu zaljubivost preporučamo da u razdobljima suše imate prijatelja ili prijateljicu s povlasticama. To će vam otvoriti oči, lišiti vas seksualne energije te vam stabilizirat hormone. Samim time budete donosili mudrije odluke, te budete razmišljali gornjom a ne donjom.

Ponekad se u seksu ne zna granica, te se pojavi osjećaj iskorištenosti. To je osjećaj kad znaš da će svaki susret završit seksom, ne možeš si pomoći, a nakon odnosa te izjedaju misli što druga strana misli, kako se osjeća te koliko će dugo tako uopće moći.

[Ovo je tema sa portala koji je obrisan, a vjerujem da su se mnogi pronasli u njoj pa sam je vratio]
« Zadnja izmjena: Utorak 17.04.12 ; 21:36 Dr.Ispaljot »

Ispaljotka.net

Zaljubivost zbog nedostatka seksa
« : Utorak 17.04.12 ; 21:33 » 

Stranica je generirana za 0.145 sekundi uz 29 upita.