Ispaljotka.net

Lifestyle => Astrologija, mistika, religija i duhovnost => Astrologija i mistika => Autor teme: The Boss - Srijeda 22.08.12 ; 16:45

Naslov: Prizivanje duhova i demona
Autor: The Boss - Srijeda 22.08.12 ; 16:45
(http://walkwithmrsp.files.wordpress.com/2011/11/ouija_board.jpg)
Prizivanje duhova pomocu case i abecede (Ouija board) cesto dozivljavamo kao zabavu i mnogi od nas su to pokusali ili ce pokusati.
Je li to tako bezazleno i mislite li da je to dobar oblik zabave?

Ja nisam nikad uspio... pokušavao jesam, al na glupe načine  :facepalm:

Frendovi kažu da su uspjeli dozvat, pa na kraju priznali da su lagali...

Ima li tko nešto iz osobnog iskustva?  :smile:
Naslov: Odg: Prizivanje duhova i demona
Autor: $py - Subota 25.08.12 ; 14:48
ne, niti zelim.... neka njih  :rofl:
Naslov: Odg: Prizivanje duhova i demona
Autor: Zyon - Srijeda 27.11.13 ; 20:45
Nemam, i ne pokušavaj niti slučajno!

Znam da su moja sestra i sestrična koje su godinu mlađe od mene jednom pokušavaje, i ja sam im ubacio loptu, kasnije nisam imao pojma zašto, iz zezancije? Kasnije se ispostavilo da ta lopta uopće nije bila u toj sobi iz koje smo je uzeli... Normalno, nitko to nije znao dok nakon par dana nismo pričali o tome, nje dvije su se i kada sam bacio loptu jako prepale, a kasnije smo se još više uplašili, pa smirili, s malo razmišljanja došli smo do najjednostavnijeg zaključka, mali brat ju je donio, kada i iz kojega razloga, i kako nemamo pojma, jer je imao 2 godine i popeo se uz stepenice s loptom, al nije ni važno, važno je da ona, ja a ni niko kome smo ispričali (bar većina) neće pokušavati. Ovaj puta imali smo sreće, nisam doživio, ali sam pročitao negdje da je tešto prizivati duhove, posebno one "prave", moguće je prizvati i njih, ali čuo sam (tj. Pročitao) za slučaj da je sin prizivao duhove i napali su, kasnije je jer mu je otac neki vjernik uspio otjerati, ali TO NISU STVARI ZA IGRU! NE POKUŠAVAJTE!

Moja topla preporuka.