Pozdrav i dobrodošli na Ispaljotka.net - Stranicu za nova poznanstva i druženja!                           Nagrađujemo aktivne članove putem nagradnih igara, zabavljamo se sa igricama, razgovaramo na forumu i organiziramo okupljanja uživo u svim većim gradovima...                            Jer kod nas nikad nije dosadno! Provjeri našu Facebook stranicu : http://facebook.com/ispaljotka i naravno, registriraj se!      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - > > > Registracija                           Ispalili ste od lajkanja, tvitanja, krugova prijatelja? I mi smo...                           Ispaljotka.net - Stranica za nova poznanstva i druženja...                           Naš cilj je učinit znanje i informacije dostupne svima. Želite saznati ili znate nešto novo? Podijelite to s nama! Imamo puno podforuma sa različitim tematikama koji obrađuju sve što je korisno i zanimljivo. Želite biti faca među ekipom il u bircu jer znate nešto što oni ne znaju? Pridružite nam se jer različitost je naša snaga!                           Možemo se pohvaliti i time da organiziramo meetinge diljem Hrvatske, i većina forumaša se upoznala uživo. Da bi pristupili meeting sekciji, morate imati minimalno 100 postova na forumu. Pridružite nam se, isplati se...                           Kod nas možete pronaći Online igre te se natjecati sa ostalim forumašima, najbolje igrače nagrađujemo...                           Vodite razgovore sa ostalim ispaljotkašima...                           Upoznajte nas uživo!                           Ispaljotka.net - Stranica za nova poznanstva i druženja                           

Izbornik

Brojač posjeta

Od 26.12.2017

Preporučamo :Dobrodošli na Ispaljotka.net
D o B r O    d O š L i

Ispalili ste od lajkanja, tvitanja, krugova prijatelja? I mi smo!


     Tu smo iz istinske ljubavi prema forumima, tim neiscrpnim izvorima znanja i zabave. Stariji se sjećaju da prije nije bilo raznih društvenih mreža, već su se ljudi upoznavali i razmjenivali poruke putem foruma. Mnogi poznati forumi su danas nestali, no ta poznanstva ostaju za cijeli život jer su bazirana na čvrstim temeljima! Današnja tehnologija koliko god nas povezala, toliko nas je i udaljila jedne od drugih sa potpuno neprirodnim načinima upoznavanja gdje nisu bitne sposobnosti i kvalitete pojedinaca, već njihov fizički izgled i broj lajkova.

     Prisutni smo već dugi niz godina i možemo se pohvaliti sa nekoliko organiziranih meetinga u Zagrebu, Dubrovniku, Rijeci i Crikvenici koji su rezultirali čvršćim konekcijama, kao i pojavom iskrica između pojedinih članova. Ovdje su se također rodile poslovne ideje i stekli mnogi poslovni kontakti... jer ipak smo mi jedna velika online obitelj.


Bili staro ili mlado, kod nas ste uvijek dobrodošli!


The Boss
Utorak 26.12.17 ; 13:50 The Boss
Pregleda: 2338 | Komentara: 1

U zadnje vrijeme sam redovit po Youtubeu u smislu praćenja pojedinih kanala. Pa da krenem redom sa njihovim linkovima i opisima :

Dnevnjak - Zajebanti, šta reć. Imaju dobar smisao za humor, a Nataša Mrđa mi je hot, a i ostali su legende žive... haha
:grin:

Juka sa kanala Juka - Bosanac koji je našao posao u Njemačk... (više)
The Boss
Utorak 26.12.17 ; 12:59 The Boss
Pregleda: 1939 | Komentara: 0

Kako mi je ovo bila vodeća tema na blogu koji sam donedavno vodio i imao sam na nju puno pitanja, editiram i prebacujem je na Ispaljotku. Tema je vožnja na otpadno ulje, odnosno na ulje iz friteze - a može i novo, čisto suncokretovo, samo sam čuo da ima manje oktana. Pa idemo redom :

Kako sam došao na ideju da vozim na otpadno ulje :
U to vrijeme sam vozio bijeli Mercedes W123 200D koja je poznata da može gutati sve živo. Možda me se više sjećate po plavom Mercedesu W123 2... (više)
Srijeda 27.11.13 ; 17:27 Zyon | Pregleda: 1962 | Komentara: 2

Dakle ako ste čuli za astral, paranormalu, telepatiju, telekinezu ili slično, vjerojatno ste čuli i za njihov izvor: treće oko.
Treće oko je poznati naziv za šestu čakru u ljudskome tijelu, nalazi se u predjelu čela, u Kineskim ga znanostima zovu Ajna.
Ovo pišem onako iz glave, pa se ne mogu sjetiti, a možda i nešto malo pogriješim, pa ako negdje fulnem možete me ispraviti.
Dakle tzv. Treće oko ili kako smo već rekli šesta čakra Ajna je jedna od 7 glavnih čakri u ljudskome tijelu.... (više)
The Boss
Ponedjeljak 18.11.13 ; 19:31 The Boss
Pregleda: 3179 | Komentara: 0

Edi Purašević je izmišljen lik od strane The Books of Knjige, a oni su otkačena crnogorska družina... isprdali su pola balkana  :sarcastic:

Prvo ćemo o skandalu u studiju :Potom dominacija Edija u studiju  :sarcastic: :


Intervju sa Majom Nikolić (isplati se i samo zbog nje gledat!) i E... (više)
The Boss
Srijeda 06.11.13 ; 22:05 The Boss
Pregleda: 1825 | Komentara: 0


 
Philadelphia Experiment - Prvo Legenda

Dvadeset drugog lipnja 1943. godine, u devet sati ujutro, u filadelfijskom mornaričkom brodogradilištu, izdana je naredba da se uključe četiri elektromagnetna generatora koji će pokrenuti Vremenski Nulti Generator.

 Magloviti, zelenkasti oblak počeo je da okružuje razarač USS Eldridge (DE 173). Kamere vojnih sni
... (više)
Stranica: [1] 2 3 4

Registriraj se!

Registriraj se...
Klikni -> OVDJE

Ekipa te čeka!
 :party:

Zadnje aktivno

 

Foto Galerija

Plava Ispaljotkica

Pogleda: 0
Objavio: The Boss

Statistika

  • stats Ukupno Članova: 45
  • stats Ukupno Postova: 6.957
  • stats Ukupno Tema: 438
  • stats Ukupno Kategorija: 7
  • stats Ukupno Foruma: 60
  • stats Najviše online: 607

Stranica je generirana za 0.201 sekundi uz 16 upita.